Tomi   040 8641 469

Juha 040 5656 094

Myymme ja asennamme Samsung, Nibe, Toshiba ja Daikin ilma-vesilämpöpumput Turun seudulla

nibe ilma-vesilämpöpumppu

LVIS-Koivula myy, asentaa ja huoltaa ilma-vesilämpöpumput. Asennamme Samsungin, Niben, Toshiban ja Daikinin vesi-ilmalämpöpumput Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Ilma-vesilämpöpumppu voidaan asentaa kohteisiin, joissa on vesikiertoinen lämmitys. Ilma-vesilämpöpumput kannattaa aina antaa ammattilaisen asentaa, jotta voimme varmistaa laitteen oikean toiminnan ja siten paremman hyötysuhteen. 

 

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilma-vesilämpöpumpun. Tutustu eri laitteiden ominaisuuksiin valmistajien nettisivuilla tai kysy meiltä lisää.

Pyydä tarjous

Ilma-vesilämpöpumpun huolto

Olemme valtuutettu Samsung ilma-vesilämpöpumppujen huoltoliike. Huollamme myös muiden merkkien ilma-vesi-lämpöpumput. Lämpöpumpun säännöllinen huolto lisää laitteen käyttöikää ja energiatehokkuutta. Ilma-vesilämpöpumppua kannattaa puhdistaa itse säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan. 2-4 vuoden välein kannattaa antaa ammattilaisen huoltaa ja puhdistaa lämpöpumppu perusteellisemmin. 

Ota yhteyttä

Pätevät ja ammattitaitoiset ilma-vesilämpöpumpun asentajat

LVIS-Koivula on Tukesin valtuuttama kylmäalan asennus- ja huoltoliike. Kylmälaiteasennuksissa vastuuhenkilöllämme on Tukesin myöntämä E3-luokan pätevyys eli voimme tehdä asennukset ja huollot kaikkiin enintään 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin. Tarvittaessa teemme sähkötyöt lämpöpumpun asennusta varten, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen sähkömiestä. 

Ota yhteyttä