ILMALÄMPÖPUMPPUJEN ASENNUKSET

MYYMME JA ASENNAMME SAMSUNG, TOSHIBA JA DAIKIN ILMALÄMPÖPUMPUT TURUN SEUDULLA

LVIS-Koivula on erikoistunut ilmalämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon. Asennamme Samsungin, Toshiban ja Daikinin ilmalämpöpumppuja Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Asennamme Ilmalämpöpumppuja sekä yksityis että yritys asiakkaille.

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun. Tutustu eri laitteiden ominaisuuksiin meidän tai valmistajan sivuilla.

Ota yhteyttä

ILMALÄMPÖPUMPUN PERUSASENNUS HINTAAN 650€

Perusasennukseen kuuluu teline maa tai seinä, enintään 5 m kupariputkea, kondenssivedenpoisto suoraan ulos kondenssiletkulla, läpivientireikä puu- tai tiiliverhoilusta, vaimennuskumit tai -jouset, suojakouru perusväreissä sekä sähköt lähimmästä pisteestä ja turvakytkin tai pistotulppa.


Tarvittaessa timanttiporaus hintaan 400€!


Pyydä tarjous

ILMALÄMPÖPUMPUN HUOLTO

Olemme valtuutettu Samsung ilmalämpöpumppujen huoltoliike. Huollamme myös muiden merkkien ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto lisää ilmalämpöpumpun käyttöikää ja energiatehokkuutta. Ilmalämpöpumppua kannattaa puhdistaa itse säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan. 2-4 vuoden välein kannattaa antaa ammattilaisen huoltaa ja puhdistaa ilmalämpöpumppu perusteellisemmin.

Ota yhteyttä

PÄTEVÄT JA AMMATTITAITOISET ILMALÄMPÖPUMPUN ASENTAJAT

LVIS-Koivula on Tukesin valtuuttama kylmäalan asennus- ja huoltoliike. Kylmälaiteasennuksissa vastuuhenkilöllämme on Tukesin myöntämä E3-luokan pätevyys eli voimme tehdä asennukset ja huollot kaikkiin enintään 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin. Tarvittaessa teemme sähkötyöt ilmalämpöpumpun asennusta varten, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen sähkömiestä.

Ota yhteyttä