Tomi   040 8641 469

Juha 040 5656 094

Myymme ja asennamme Samsung, Toshiba ja Daikin ilmalämpöpumput Turun seudulla

LVIS-Koivula on erikoistunut ilmalämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon. Asennamme Samsungin, Toshiban ja Daikinin ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin Turussa ja muualla Varsinais-Suomessa. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa omakotitaloihin, rivitaloihin, paritaloihin ja yritysten toimitiloihin. Ilmalämpöpumput kannattaa aina antaa ammattilaisen asentaa, jotta voimme varmistaa laitteen oikean toiminnan ja siten paremman hyötysuhteen. Omakoti- ja rivitaloihin asennamme myös ilma-vesilämpöpumppuja, jotka toimivat ilmalämpöpumpun tapaan.

 

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun. Tutustu eri laitteiden ominaisuuksiin valmistajien nettisivuilla tai kysy meiltä lisää.

Ota yhteyttä

Ilmalämpöpumpun perusasennus hintaan 550 €

Perusasennukseen kuuluu teline, enintään 5 m kupariputkea, sähköt läheltä, kondenssivedenpoisto suoraan ulos kondenssiletkulla, läpivientireikä puu- tai tiiliverhoilusta, vaimennuskumit tai -jouset, suojakouru perusväreissä ja turvakytkin.

 

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna

 Ilmalämpöpumppujen laitekohtaiset asennushinnat näet hinnastostamme. Jos hinnastossa ei ole sopivaa laitetta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun huolto

Olemme valtuutettu Samsung ilmalämpöpumppujen huoltoliike. Huollamme myös muiden merkkien ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto lisää ilmalämpöpumpun käyttöikää ja energiatehokkuutta. Ilmalämpöpumppua kannattaa puhdistaa itse säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan. 2-4 vuoden välein kannattaa antaa ammattilaisen huoltaa ja puhdistaa ilmalämpöpumppu perusteellisemmin. 

Ota yhteyttä

Pätevät ja ammattitaitoiset ilmalämpöpumpun asentajat

LVIS-Koivula on Tukesin valtuuttama kylmäalan asennus- ja huoltoliike. Kylmälaiteasennuksissa vastuuhenkilöllämme on Tukesin myöntämä E3-luokan pätevyys eli voimme tehdä asennukset ja huollot kaikkiin enintään 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin. Tarvittaessa teemme sähkötyöt ilmalämpöpumpun asennusta varten, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen sähkömiestä. 

Ota yhteyttä