Ilmalämpöpumppujen asennukset

LVIS-Koivula on erikoistunut ilmalämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon. Asennamme Samsungin ja muiden merkkien ilmalämpöpumput kaikkiin kohteisiin. Ilmalämpöpumppu voidaan asentaa omakotitaloihin, rivitaloihin ja paritaloihin. Ilmalämpöpumppu lisää asuinmukavuutta ympäri vuoden ja säästää lämmityskustannuksissa.

 

Omakoti- ja rivitaloihin asennamme myös ilma-vesilämpöpumppuja, jotka toimivat ilmalämpöpumpun tapaan. Ilma-vesilämpöpumput sopivat erityisesti vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän lämmityslähteeksi ja käyttöveden lämmittämiseen. 

 

Ilmalämpöpumput  ja ilma-vesilämpöpumput kannattaa aina asennuttaa ammattilaisella, jotta voidaan varmistaa laitteen oikea toiminta ja siten parempi hyötysuhde. Asentajamme katsoo ilmalämpöpumpun ulko- ja sisäyksiköille parhaan sijoituspaikan. Sisällä otamme huomioon mm. ilman kulun ja laitteen huollettavuuden. 

Ilmalämpöpumpun huolto

Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto lisää ilmalämpöpumpun käyttöikää ja energiatehokkuutta. Käytön aikana ilmalämpöpumppuun kerääntyy ilman epäpuhtauksia, jotka heikentävät ilmalämpöpumpun hyötysuhdetta. Ilmalämpöpumppua kannattaa puhdistaa itse säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan. 2-4 vuoden välein ilmalämpöpumppu kannattaa huoltaa ammattilaisella, joka tekee perusteellisen huollon ja puhdistuksen. LVIS-Koivula tekee ilmpälämpöpumppujen ammattitaidolla ja huolellisesti. 

Ota yhteyttä

Pätevät ja ammattitaitoiset ilmalämpöpumpun asentajat

LVIS-Koivula on Tukesin valtuuttama kylmäalan asennus- ja huoltoliike. Kylmälaiteasennuksissa vastuuhenkilöllämme on Tukesin myöntämä Y3-luokan pätevyys eli voimme tehdä asennukset ja huollot kaikkiin vähintään 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin. Tarvittaessa teemme sähkötyöt ilmalämpöpumpun asennusta varten, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen sähkömiestä. 

Ota yhteyttä
Created by