Tomi   040 8641 469

Juha 040 5656 094

Myymme ja asennamme Samsung, Toshiba ja Daikin ilmalämpöpumput Turun seudulla

LVIS-Koivula on erikoistunut ilmalämpöpumppujen asennukseen ja huoltoon. Asennamme Samsungin, Toshiban ja Daikinin ilmalämpöpumpuja Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Asennamme Ilmalämpöpumppuja sekä yksityis että yritys asiakkaille. 

 

Autamme sinua valitsemaan sopivan ilmalämpöpumpun. Tutustu eri laitteiden ominaisuuksiin  meidän tai valmistajan sivuilla.

Ota yhteyttä

Ilmalämpöpumpun perusasennus hintaan 600€

Perusasennukseen kuuluu teline maa tai seinä, enintään 5 m kupariputkea, kondenssivedenpoisto suoraan ulos kondenssiletkulla, läpivientireikä puu- tai tiiliverhoilusta, vaimennuskumit tai -jouset, suojakouru perusväreissä sekä sähköt lähmmästä pisteestä ja turvakytkin tai pistotulppa.

 

Tarvittaessa timanttiporaus hintaan 400€!

Pyydä tarjous

Ilmalämpöpumpun huolto

Olemme valtuutettu Samsung ilmalämpöpumppujen huoltoliike. Huollamme myös muiden merkkien ilmalämpöpumput. Ilmalämpöpumpun säännöllinen huolto lisää ilmalämpöpumpun käyttöikää ja energiatehokkuutta. Ilmalämpöpumppua kannattaa puhdistaa itse säännöllisesti valmistajan ohjeiden mukaan. 2-4 vuoden välein kannattaa antaa ammattilaisen huoltaa ja puhdistaa ilmalämpöpumppu perusteellisemmin. 

Ota yhteyttä

Pätevät ja ammattitaitoiset ilmalämpöpumpun asentajat

LVIS-Koivula on Tukesin valtuuttama kylmäalan asennus- ja huoltoliike. Kylmälaiteasennuksissa vastuuhenkilöllämme on Tukesin myöntämä E3-luokan pätevyys eli voimme tehdä asennukset ja huollot kaikkiin enintään 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin. Tarvittaessa teemme sähkötyöt ilmalämpöpumpun asennusta varten, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen sähkömiestä. 

Ota yhteyttä