Tomi   040 8641 469

Juha 040 5656 094

Asennamme ja huollamme ilmanvaihtokoneet Turun seudulla

LVIS-Koivula asentaa ja huoltaa kotitalouksien ilmanvaihtokoneet, liesituulettimet ja huippuimurit. Asennamme uudet laitteet ja huollamme kaikenikäisiä ja kaikkien merkkien IV-koneita. Asiakkaitamme ovat sekä taloyhtiöt että kotitaloudet Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomen alueella. 

 

Ilmanvaihtokone vaikuttaa suoraan sisäilman laatuun ja puhtauteen, sillä sisään tuleva ilma kulkee laitteen kautta. Laitteen huolto vaikuttaa myös sen käyttöikään ja energiatehokkuuteen. Ilmanvaihtokone kannattaa huollattaa ammattilaisella parin vuoden välein. Oikein huollettuna ja käytettynä ilmanvaihtokone kestää pidempään. Säännöllinen huolto voi myös estää äkillisiä laiterikkoja ja suurempia vahinkoja.

Joustava ja nopea Ilmanvaihtokoneen huolto

Pyrimme palvelemaan huoltoasiakkaitamme joustavasti ja silloin, kun heille parhaiten sopii. Korjaamme laitteet mahdollisimman nopeasti, jotta ne saadaan taas käyttöön. Ilmavaihtolaitteet tulemme korjaamaan paikan päälle. IV-koneiden huollon yhteydessä puhdistamme laitteen, vaihdamme tarvittaessa suodattimet ja tarkistamme laitteen säädöt. Meiltä saat huollon yhteydessä myös tarvittavat varaosat. 

Tilaa huolto

ilmanvaihtokanavien puhdistukset

Ilmanvaihtokanavien puhtaus vaikuttaa myös sisäilman laatuun. Omakotitalon ilmanvaihtokanavat on suositeltavaa puhdistaa säännöllisesti noin 10 vuoden välein. Teemme ilmanvaihtokanavien puhdistuksia ammattitaidolla ja siististi. Omakotitalon ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta voit saada kotitalousvähennyksen.

Tilaa huolto