Ilmanvaihtokoneiden huolto

LVIS-Koivula huoltaa kotitalouksien ilmanvaihtokoneet ja huippuimurit. Huollamme kaikenikäisiä ja kaikkien merkkien IV-koneita. Asiakkaitamme ovat sekä taloyhtiöt että kotitaloudet Varsinais-Suomen alueella. lmanvaihtokoneiden huollossa teemme yhteistyötä JW-Laitehuollon kanssa.

 

Ilmanvaihtokone vaikuttaa suoraan sisäilman laatuun ja puhtauteen, sillä sisään tuleva ilma kulkee laitteen kautta. Laitteen huolto vaikuttaa myös sen käyttöikään ja energiatehokkuuteen. Ilmanvaihtokone kannattaa huollattaa ammattilaisella parin vuoden välein. Oikein huollettuna ja käytettynä ilmanvaihtokone kestää pidempään. Säännöllinen huolto voi myös estää äkillisiä laiterikkoja ja suurempia vahinkoja.

Ilmanvaihtokoneen huolto

IV-koneiden huollon yhteydessä puhdistamme laitteen, vaihdamme tarvittaessa suodattimet ja tarkistamme laitteen säädöt. Meiltä saat huollon yhteydessä myös tarvittavat varaosat. Lisäksi JW-Laitehuollon verkkokaupasta voi ostaa edullisesti laadukkaita EBM-Papst varaosapuhallinmoottoreita.

Joustava ja nopea huoltopalvelu

Pyrimme palvelemaan huoltoasiakkaitamme joustavasti ja silloin, kun heille parhaiten sopii. Pyrimme korjaaman laitteet mahdollisimman nopeasti, jotta ne saadaan taas käyttöön. Ilmavaihtolaitteet tulemme korjaamaan paikan päälle. 

Tilaa huolto

Ilmanvaihtolaitteiden huolloista ja korjauksista vastaa meillä Juha Wuorio. Kun laitteesi tarvitsee huoltoa, ota yhteyttä suoraan Juhaan puh. 0400 531 043 ja sovi sinulle sopiva huoltoaika.

Created by