Kaukojäähdytyslaitteiden asennus 

LVIS-Koivula asentaa kerrostaloihin ja muihin kiinteistöihin kaukokylmälaitteistot ammattitaidolla. Meillä on tarvittavat Tukesin myöntämät kylmälaiteasennuksiin tarvittavat luvat ja Y3-luokan pätevyydet kunnossa. Ammattitaitoisilla asentajillamme on kokemusta useista kaukojäähdytyslaitteistojen asennuksista.

 

Kaukojäähdytys on mahdollista ottaa käyttöön kiinteistöissä, jotka sijaitsevat kaukojäähdytysverkoston alueella. Kaukojäähdytysverkkoon liityttäessä kiinteistön vastuulla on teettää tarvittavat suunnitelmat ja laitteistoasennukset. Kaukojäähdytyslaitteistot ovat toimintavarmoja ja helppokäyttöisiä. Laitteistoasennukset ja huollot voit antaa meidän tehtäväksemme.

Kysy lisää asennuspalveluistamme

Kaukojäähdytys

Kaukokylmä tai kaukojäähdytys on ekologinen ja edullinen keino viilentää kiinteistöä. Kaukojäähdytyksessä kiinteistössä syntyvä ylimääräinen lämpö siirretään kaukojäähdytysverkkoon ja samalla rakennuksen sisäilma viilenee. Kaukojäähdytyksen saatavuuden voit tarkistaa alueen energiayhtiöltä.

Pätevät ja ammattitaitoiset  asentajat

Työntekijöillämme on vuosien kokemus erilaisista asennustöistä. Olemme toteuttaneet useita kohteita suunnitelmien mukaan sovitussa aikataulussa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme ja työmme tuloksiin. Yrityksellämme ja työntekijöillämme on vaadittavat kylmälaiteasennuksiin ja sähkötöiden tekemiseen tarvittavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Huolehdimme koko ajan siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy ajan tasalla.

 

Kylmälaiteasennuksissa vastuuhenkilöllämme on Y3-luokan pätevyys eli voimme tehdä asennukset ja huollot kaikkiin vähintään 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin. Sähkötöiden johtajallamme on S2 pätevyys. 

Ota yhteyttä
Created by