Kodinkoneiden asennukset

LVIS-Koivula asentaa ammattitaidolla kaikki kodinkoneet. Teemme asennuksia Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa.

 

Ammattilaisen tekemä asennustyö varmistaa kodinkoneiden takuun säilymisen ja laitteiden oikean toimimisen. Asentajamme asentavat kodinkoneesi paikoilleen siistisi ja huolellisesti. Asennuksen jälkeen laite on käyttövalmis.

 

Asennamme uunin, lieden, liesituulettimen, jääkaapin, pakastimen, astianpesukoneen, pyykinpesukoneen, kuivausrummun ja saunan kiukaan. Kysy myös muiden laitteiden asennuksesta.

 

Voimme asentaa yksittäisen kodinkoneen esimerkiksi rikkoutuneen tilalle. Uudiskohteissa tai remonttikohteissa asennamme koko keittiön tai kodinhoitohuoneen koneet kerralla. Teemme tarvittaessa myös sähkö- ja LVI-työt.

Kysy lisää asennuspalveluistamme

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilöt voivat saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontti- ja asennustyöstä kotitalousvähennystä. Kyy lisää meiltä tai lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta.

Pätevät ja ammattitaitoiset  asentajat

Työntekijöillämme on vuosien kokemus erilaisista asennustöistä. Olemme toteuttaneet useita kohteita suunnitelmien mukaan sovitussa aikataulussa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme ja työmme tuloksiin. Yrityksellämme ja työntekijöillämme on vaadittavat kylmälaiteasennuksiin, nestekaasuasennuksiin ja sähkötöiden tekemiseen tarvittavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Huolehdimme koko ajan siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy ajan tasalla.

Ota yhteyttä
Created by