Tomi   040 8641 469

Juha 040 5656 094

Kylmälaite- asennukset

Ravintoloiden kylmälaitteiden asennukset Turun seudulla

Teemme ravintoloiden ja suurkeittiöiden kylmälaitteiden ja muiden laitteiden asennukset ammattitaidolla. Asennamme kaiken merkkiset kylmälaitteet ja laitekokonaisuudet Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Meillä on Tukesin myöntämä lupa kylmälaiteasennusten (Y3 pätevyys) tekemiseen. Asennamme ammattikeittiöihin esimerkiksi kylmäsäilytys ja -jäähdytyslaitteet, jääkaapit, pakastekaapit, kylmäkaapit, kylmähuoneet, pakastehuoneet ja pikajäähdytyslaitteet.

 

Voimme asentaa yksittäisen laitteen tai laajemman laitekokonaisuuden. Asennamme uusia kylmälaitteita myös olemassa olevien laiteasennusten yhteyteen korvaamaan esimerkiksi rikki menneen laitteen. Samalla tarkistamme myös muiden laitteiden kunnon. Teemme asennustyöt valmistajan ohjeiden mukaan ja takaamme, että laitteen takuu säilyy. Kylmälaiteasennusten yhteydessä teemme tarvittaessa myös sähköasennukset, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen sähkömiestä.

Kysy lisää asennuspalveluistamme

Kylmälaitehuolto

Teemme myös kylmälaitteiden huoltoa. Ravintoloissa ja suurkeittiöissä kylmälaitteet ovat kovassa käytössä. Varsinkin suuremmat kylmälaitteet kannattaa huoltaa säännöllisesti ja tarkistaa samalla niiden kunto. Parhaassa tapauksessa huolto säästää energiaa ja kustannuksia, kun laite toimii tehokkaammin. Hyvin huollettu laite myös kestää käytössä pidempään. Huoltokäynnin yhteydessä tehdyllä kuntoarviolla voidaan ennakoida laitteen uusimis- tai korjaustarvetta, jolloin vältytään ikäviltä ja yllättäviltä laiterikoilta.

Kysy lisää huoltopalveluistamme

Pätevät ja ammattitaitoiset  asentajat

Työntekijöillämme on vuosien kokemus erilaisista asennustöistä. Olemme toteuttaneet useita kohteita suunnitelmien mukaan sovitussa aikataulussa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme ja työmme tuloksiin. Yrityksellämme ja työntekijöillämme on vaadittavat kylmälaiteasennuksiin, nestekaasuasennuksiin ja sähkötöiden tekemiseen tarvittavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Huolehdimme koko ajan siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy ajan tasalla.

 

Kylmälaiteasennuksissa vastuuhenkilöllämme on E3-luokan pätevyys eli voimme tehdä asennukset ja huollot kaikkiin enintään 3 kg kylmäainetta sisältäviin laitteisiin. Sähkötöiden johtajallamme on S2 pätevyys. 

Ota yhteyttä