LVI-asennukset

LVI-työt Turun seudulla uudis- ja remonttikohteissa 

LVIS-Koivula tekee LVI-työt ammattitaidolla ja luotettavasti Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Teemme LVI-asennuksia pääasiassa yksityishenkilöille ja rakennusliikkeille. Teemme LVI-asennuksia sekä uudiskohteissa että remonttikohteissa.

Omakotitalon LVI-urakka

Teemme uuden omakotitalon LVI-työt urakkana alusta loppuun suunnitelmien mukaan. Asiakas saa meiltä tarjouksen LVI-urakan sitovasta hinnasta ja aikataulusta. Hankimme kaikki LVI-asennuksissa tarvittavat tarvikkeet. Asiakas saa kauttamme myös hanat ja muut LVI-laitteet. Käytämme LVI-asennuksissa ainoastaan laadukkaita osia ja tuotteita.

 

Omakotitalojen lisäksi urakoimme myös suurempia kohteita. Olemme tehneet LVI-asennuksia esimerkiksi rivitalokohteissa rakennusliikkeille. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

remontit

Teemme LVI-asennuksia myös remonttikohteissa. On kyse sitten keittiöremontista, kylpyhuoneremontista tai saunaremontista, teemme tarvittavat LVI-työt ammattitaidolla. LVI-remonteissa palvelemme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä kuin rakennusliikkeitäkin. LVI-remonttien yhteydessä teemme myös tarvittaessa sähkötyöt ja laiteasennukset.

Muista kotitalousvähennys

Muistathan, että yksityishenkilöt voivat saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontti- ja asennustyöstä kotitalousvähennystä. Kyy lisää meiltä tai lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Pätevät ja ammattitaitoiset LVI-asentajat

Työntekijöillämme on vuosien kokemus LVI-alan töistä. Olemme toteuttaneet useita erilaisia kohteita ja teemme LVI-asennukset myös sinulle suunnitelmien mukaan sovitussa aikataulussa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme ja työmme tuloksiin.

Ota yhteyttä