LVI-ASENNUKSET

LVI-TYÖT TURUN SEUDULLA UUDIS- JA REMONTTIKOHTEISSA

LVIS-Koivula tekee LVI-työt ammattitaidolla ja luotettavasti Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa. Teemme LVI-asennuksia pääasiassa yksityishenkilöille ja rakennusliikkeille. Teemme LVI-asennuksia sekä uudiskohteissa että remonttikohteissa.

OMAKOTITALON LVI-URAKKA

Teemme uuden omakotitalon LVI-työt urakkana alusta loppuun suunnitelmien mukaan. Asiakas saa meiltä tarjouksen LVI-urakan sitovasta hinnasta ja aikataulusta. Hankimme kaikki LVI-asennuksissa tarvittavat tarvikkeet. Asiakas saa kauttamme myös hanat ja muut LVI-laitteet. Käytämme LVI-asennuksissa ainoastaan laadukkaita osia ja tuotteita.

Omakotitalojen lisäksi urakoimme myös suurempia kohteita. Olemme tehneet LVI-asennuksia esimerkiksi rivitalokohteissa rakennusliikkeille.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

REMONTIT

Teemme LVI-asennuksia myös remonttikohteissa. On kyse sitten keittiöremontista, kylpyhuoneremontista tai saunaremontista, teemme tarvittavat LVI-työt ammattitaidolla. LVI-remonteissa palvelemme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä kuin rakennusliikkeitäkin. LVI-remonttien yhteydessä teemme myös tarvittaessa sähkötyöt ja laiteasennukset.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että yksityishenkilöt voivat saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontti- ja asennustyöstä kotitalousvähennystä. Kysy lisää meiltä tai lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

PÄTEVÄT JA AMMATTITAITOISET LVI-ASENTAJAT

Työntekijöillämme on vuosien kokemus LVI-alan töistä. Olemme toteuttaneet useita erilaisia kohteita ja teemme LVI-asennukset myös sinulle suunnitelmien mukaan sovitussa aikataulussa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme ja työmme tuloksiin.

Ota yhteyttä