NESTEKAASULAITTEIDEN ASENNUKSET

NESTEKAASULAITTEIDEN ASENNUS RAVINTOLOILLE TURUN SEUDULLA

LVIS-Koivula tekee ammattitaidolla nestekaasulaitteiden asennukset ja huollot. Olemme erikoistuneet ravintoloiden ja suurkeittiöiden kaasulaiteasennuksiin. Teemme laiteasennuksia myös yksityisille. Toimimme pääasiassa Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomen alueella.

Nestekaasulaitteita ovat tavallisimmin erilaiset liedet ja parilat ravintoloissa. Teemme kaasulaitteiden kytkennät ammattitaidolla. Meillä on nestekaasuasennuksia varten tarvittava Tukesin myöntämä P Kaasu -luokan pätevyys.

Asennamme ja huollamme kaiken tyyppiset kaasulaitteet. Huolehdimme siitä, että laitteet on asennettu oikein, jolloin niiden käyttö on myös turvallista. Tarvittaessa teemme myös LVI-työt ja sähkötyöt, jolloin asiakas tarvitsee vain yhden asennusliikkeen.

Ota yhteyttä

NESTEKAASULAITTEIDEN HUOLTO

Kaasulaitteita kannattaa myös huoltaa säännöllisesti. Hyvin huolletut ja kunnossa olevat laitteet säästävät kustannuksia ja parantavat työturvallisuutta. Voit tilata meiltä myös kaasulaitteiden tarkistuksen ja huollon.

Vikatilanteissa on tärkeää korjata laitteet mahdollisimman nopeasti, jotta suurempaa vahinkoa ei pääse tapahtumaan. Kokeneet asentajamme pystyvät paikantamaan viat ja meillä on varastossa tavallisimpia varaosia, joten pystymme korjaamaan laitteet nopeastikin. Erityisesti ravintoloille nopea korjaus on tärkeää, jotta liiketoiminta voi jatkua mahdollisimman nopeasti.

Tilaa huolto

PÄTEVÄT JA AMMATTITAITOISET NESTEKAASULAITTEIDEN ASENTAJAT

Työntekijöillämme on vuosien kokemus erilaisista asennustöistä. Olemme toteuttaneet useita kohteita suunnitelmien mukaan sovitussa aikataulussa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme ja työmme tuloksiin. Nestekaasulaitteiden asennuksia ja huoltoja saavat tehdä ainoastaan luvan saaneet yritykset. LVIS-Koivulalla on Tukesin myöntämä lupa ja P kaasu -luokan pätevyys. Huolehdimme siitä, että työntekijöidemme osaaminen pysyy ajan tasalla.

Ota yhteyttä