Kodin pienlaitteiden huolto

LVIS-Koivula huoltaa Turun seudulla Tunturi-kuntolaitteet, Mosquito Magnet -hyttysansat ja EGO Power+ -puutarhalaitteet ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yritysasiakkaita. Olemme näiden merkkien valtuutettu huoltoliike. Meiltä saat huollon yhteydessä myös tarvittavat varaosat.  

Joustava ja nopea huoltopalvelu

Pyrimme palvelemaan pienlailaitteiden huoltoasiakkaitamme joustavasti ja silloin, kun heille parhaiten sopii. Teemme yhteistyötä tuotteiden valmistajien ja jälleenmyyjien kanssa ja koulutamme huoltohenkilöitämme uusien laitteiden huoltoon ja korjaukseen. Meillä on vuosien kokemus erilaisten laitteiden huollosta ja korjauksesta. Pyrimme korjaaman laitteet mahdollisimman nopeasti, jotta ne saadaan taas käyttöön. Tulemme joko paikan päälle korjaamaan laitteen tai asiakas voi toimittaa laitteen meille. Tarvittaessa tilaamme varaosat laitteen korjaamiseksi. Varaosat saamme jo muutamassa päivässä.

Tilaa huolto

Tunturi-kuntolaitteiden, Mosquito Magnet -hyttysansojen ja Ego Power+ -puutarhakoneiden huolloista ja korjauksista vastaa meillä Sami Ellfolk. Kun laitteesi tarvitsee huoltoa, ota yhteyttä suoraan Samiin puh. 040 966 0732 ja sovi sinulle sopiva huoltoaika.

Tunturi-kuntolaitteiden huolto

LVIS-Koivula on Tunturi-kuntolaitteiden valtuutettu takuuhuolto. Palvelemme sekä yksityisasiakkaita että yritysasiakkaita kuten kuntosaleja. Huollamme myös vanhemmat Tunturin kuntolaitteet. Teemme kuntolaitteiden huollot useimmiten paikan päällä, jolloin asiakkaan ei tarvitse lähteä kuljettamaan kuntolaitettaan mihinkään. Hankimme tarvittaessa varaosat sekä uusiin että vanhempiin laitteisiin.

Mosquito Magnet -hyttysansojen huolto

Huollamme Mosquito Magnet -hyttysansat Turun seudulla. Voit tuoda laitteesi meille huoltoon tai tulemme tekemään huollon paikan päälle. Mosquito Magnet -hyttysansa on tarkoitettu ulkokäyttöön. Se toimii verkkovirralla ja nestekaasulla jäljitellen ihmistä vapauttamalla tasaisena virtana hiilidioksidia, lämpöä ja kosteutta. Oikein toimien hyttysansa suojaa hyttysiltä koko kesäkauden ajan. 

EGO Power+ -laitteiden huolto

Huollamme ammattitaidolla EGO Power+ -akkukäyttöiset puutarhakoneet Turun seudulla. EGO-tuotteita ovat ruohonleikkurit, lehtipuhaltimet, trimmerit, pensasleikkurit ja moottorisahat. EGO-laitteet on varustettu tehokkaalla litiumioniakulla ja sama akku käy kaikkiin laitteisiin. EGO-puutarhakoneet sopivat sekä yksityis- että ammattilaiskäyttöön. 

 

Voit tuoda EGO-puutarhakoneesi laitteesi meille huoltoon tai tulemme tekemään huollon paikan päälle. Säännöllinen huolto lisää laitteen käyttöikää. Meiltä saat tarvittaessa huollon yhteydessä myös varaosat. 

Ota yhteyttä
Created by