SÄHKÖASENNUKSET

SÄHKÖTYÖT TURUN SEUDULLA

LVIS-Koivula tekee sähköasennukset ammattitaidolla ja luotettavasti. Sähkötöiden johtajallamme on S2 sähköpätevyys. Teemme sähköasennuksia pääasiassa yksityishenkilöille sekä rakennusliikkeille. Teemme sähkötöitä sekä uudiskohteissa että remonttikohteissa. Palvelemme asiakkaitamme Turun seudulla ja muualla Varsinais-Suomessa.

PIENTALOJEN SÄHKÖASENNUSURAKAT

Teemme uuden omakotitalon, kesämökin tai muun uudisrakennuksen sähkötyöt urakkana alusta loppuun suunnitelmien mukaan. Asennamme myös tietoliikenne- ja antenniverkot ja teemme tarvittavat kytkennät. Asiakas saa meiltä tarjouksen sähkötöiden sitovasta hinnasta ja aikataulusta. Hankimme kaikki sähköasennuksissa tarvittavat tarvikkeet. Asiakas saa kauttamme myös pistorasiat ja muut pinta-asennuksissa tarvittavat osat. Käytämme sähköasennusten teossa ainoastaan laadukkaita osia ja tuotteita.

Teemme sähkötöitä tarvittaessa myös tuntitöinä esimerkiksi pienemmissä kohteissa tai remonttien yhteydessä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

REMONTIT

Teemme sähköasennuksia myös remonttikohteissa. Keittiöremontissa, kylpyhuoneremontissa tai saunaremontissa teemme tarvittavat sähkötyöt ammattitaidolla. Remonteissa palvelemme niin yksityishenkilöitä, taloyhtiöitä kuin rakennusliikkeitäkin. Remonttien yhteydessä teemme myös tarvittaessa LVI-työt ja laiteasennukset, joten asiakkaan ei tarvitse hankkia erikseen muita asentajia.

MUISTA KOTITALOUSVÄHENNYS

Muistathan, että yksityishenkilöt voivat saada kotona tai vapaa-ajan asunnollaan teettämästään remontti- ja asennustyöstä kotitalousvähennystä. Kysy lisää meiltä tai lue tarkemmin Verohallinnon sivuilta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

PÄTEVÄT JA AMMATTITAITOISET SÄHKÖASENTAJAT

Työntekijöillämme on vuosien kokemus sähköalan töistä ja sähköasennusten tekemiseen tarvittavat luvat ja pätevyydet kunnossa. Sähkötöiden johtajallamme on S2 pätevyys, joka oikeuttaa meitä tekemään enintään 1 kV sähkötöitä. Olemme toteuttaneet useita erilaisia kohteita ja teemme sähköasennukset myös sinulle suunnitelmien mukaan sovitussa aikataulussa. Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä palveluumme ja työmme tuloksiin.

Ota yhteyttä