WALLE LATURIT

WALLE 16A TYPE 2

Walle16A kiinteällä Type2 latauskaapelilla! Walle16A sopii mainiosti käytettäväksi kaikkien sähköautojen kanssa.

Latauslaitteen teho on 11 kW kolmivaiheisesti kytkettynä ja 3,6 kW yksivaiheisesti kytkettynä. Laitteessa on myös säätökytkin, jolla latausteho voidaan puolittaa (8/16A).

Walle16A sisältää kiinteän Type2 latauskaapelin (5/8M), latauskaapelitelineen sekä B-tyypin vikavirtasuojan. Kotelon IP54 rakenne sopii hyvin myös ulkokäyttöön.

Turvallinen, helppo ja kotimainen vaihtoehto! Saatavana valkoisena sekä mustana.

WALLE 16A TESLA

Walle Tesla latauskaapelilla!

Teslan Type2 latauskaapelissa on Tesla Chargeport toiminto, jonka avulla voit avata latausportin, aloittaa ja lopettaa Teslan lataamisen. Chargeport toiminnon painike on saumattomasti integroitu ja vedenpitävä!

Latauslaitteen teho on 11 kw kolmivaiheisesti kytkettynä ja 3,6 kW yksivaiheisesti kytkettynä. Laitteessa on myös säätökytkin, jolla latausteho voidaan puolittaa (8/16A).

Walle16A sisältää kiinteän Type2 latauskaapelin (5/7M) latauskaapelitelineen sekä B-tyypin vikavirtasuojan. Kotelon IP54 rakenne sopii hyvin ulkokäyttöön. Saatavana valkoisena sekä mustana.

WALLE 16M

Walle16M on kotimainen seinäasennukseen tarkoitettu sähköajoneuvojen tehokas latauslaite, jota voidaan käyttää sisä- tai ulkotiloissa. Lähtöteho on enintään 3,6 kW yksivaiheisena ja 11 kW kolmivaiheisena.

Walle16M latauslaitteen valinnaisina ominaisuuksina ovat mm. MID hyväksytty energianmittaus, sekä dynaaminen langaton kuormanhallinta. Laite on mahdollista hankkia myös kuormanhallinnan valmiudella (vastaanotin ilman lähetintä). Kuormanhallinnan valmiudella latauslaite toimii 11 kW teholla (3*16A). Vasta kuormanhallinan parituksen jälkeen laitteen säätöalue 6-16A. Sähkökeskukseen asennettava lähetin myydään erikseen!

Sopii käytettäväksi myös taloyhtiöissä! Latauslaite sisältää: MID hyväksytyn energiamittarin (valinnainen),
valmiuden langattomalle kuormanhallinnalle (vastaanotin valinnainen) ja kiinteän 5M pitkän Type2 latauskaapelin.

Teräksinen IP54 kotelointi (valkoinen).
Sisäänrakennettu DC- tasavirtavalvonta.
Saatavana valkoisena sekä mustana.

WALLE KUORMAN HALLINTA

Kuormanhallintajärjestelmä valvoo kiinteistön pääsulakkeita ja estää sulakkeiden ylittymisen sähköauton lataamisen aikana. Kuormanhallinta säätää latauslaitteen virtaa dynaamisesti 6-16A alueella, joten sinun ei tarvitse murehtia sulakkeiden ylittymisestä.

Kuormanhallinnan lähetinyksikkö voidaan asentaa suoraan kiinteistön pääsulakkeiden taakse (maksimi mitattavat sulakkeet 200A). Asentaminen on helppoa ja nopeaa. Samaan kuormanhallintajärjestelmään voidaan kytkeä useampi Walle latauslaite.

Kuormanhallintajärjestelmä on yhteensopiva Walle16M ja Walle64 mallien kanssa. Kuormanhallintajärjestelmä sisältää: Virtamuuntajat (3 kappaletta), lähetinyksikkö antennilla ja virtalähde (DIN tai pistokemalli).